marți, 9 iunie 2009

Pericolele care ameninta planeta

Planeta noastra este amenintata de numeroase pericole ,pericole care noi ni le creem in foarte mare parte .Cercetarile si actiunile de colectare a deseurilor dovedesc faptul ca mii de mamifere printre care si mamifere marine,broaste testoase si pasari marine sunt otravite sau sunt sufocate de consumul deseurilor sau se ineaca prinse in plase sau sau pungi.
Viitorul nostru este pus in pericol datorita ignorarii problemelor de mediu.Conditiile favorabile de mediu ,care ofera hrana abundenta ,ajuta la cresterile populatiei si totodata pregatesc aparitia unor prabusiri in urma unui an prost,dupa mai multi ani imbelsugati.
Oamenii de stiinta care au interprins cercetari in aceste sens nu isi explica de ce oceanele de acum 65 de milioane de ani s-au acidifiat ,fiind clar ca in curand fenomenul se va repeta .
Toate aceste pericole sunt create de noi ,din lipsa de inconstienta sau de nepasare fata de natura si de tot ceea ce ne inconjoara .ca sa ne salvam planeta ar trebui in primul randsa nu incurajam aceste pericole sa se extinda ,lucru care pentru majoritatea oamenilor nu inseamna cam nimic,lucru care de altfel se si dovedeste....

Un comentariu:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere