miercuri, 13 mai 2009

Fiat 500 si Volkswagen Beetle roz pentru aniversarea a 50Barbie

Fiat 500 apare din nou pe scena cu o editie dedicata spiritului feminin. Barbie Edition este noul brand marca “Made in Italy” si atrage, in primul rand, datorita schemei cromatice. Italienii de la Fiat au realizat acest model in colaborare cu cei de la Fiat Centro Stile si Mattel, iar primul model va fi livrat companiei Barbie, care va celebra 50 de ani de existenta.

Masina confera mult farmec datorita amestecului dintre negru si roz, iar interiorul prezinta o tapiserie de inalta calitate. La fel ca si la design-ul exterior, scaunele sunt acoperite cu piele Alcantara de culoare argintie si roz, in timp ce volanul si butoanele consolei centrale sunt placute la atingere.

Un alt accesoriu interesant il reprezinta si antena plasata in dreptul montantului C, evidentiind si mai bine farmecul Barbie. Masina de prezentare va fi acoperita de o husa inscriptionata cu vechile trasataturi ale lui Fiat 500.









Pentru aniversarea celor 50 de ani de la aparitia primei papusi Barbie, Volkswagen America a produs un Beetle special.

Malibu Barbie New Beetle Convertible si-a facut debutul la petrecerea din Malibu oferita pentru aniversarea zilei de nastere a papusii.

Constructorul a amestecat 5 nuante de vopsea pentru a produce rozul perfect.
Interiorul a primit piele alba in combinatie cu piele roz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu