marți, 12 mai 2009

Influenta drogurilor asupra adolescentilor


Realitatea este cruda, incepand cu mileniul 3 tot mai multi adolescenti au inceput sa consume droguri, Drogurile insa cum stim cu totii au creat si creaza in continuare dependenta si nu numai ,avand in vedere ca in ultimii ani foarte multi adolescenti au inceput sa aiba probleme de violenta ,de sanatate ,sau chiar au murit.
Sunt multi adolescenti care isi dau seama ca viata înseamna daruire, angajare, responsabilitate, care stiu ca în viata sunt multe obstacole, proleme, dificultati si ca depasirea fiecareia dintre ele înseamna o oportunitate a creşterii valorii lor intrinseci, a maturizarii lor reale. Si totusi, din ce in ce mai multi tineri o iau pe calea de pe care cu greu se mai pot întoarce. Ceva ii indeamna sa-si distruga viitorul si sa produca suferinta celor apropiati si de aceea sunt usor de atras de catre comerciantii de droguri .
Cauzele care ii imping pe tineri spre consumul de droguri sunt multe,cei mai multi incep sa consume droguri din pura curiozitate sau de a trai senzatzii noi,un alt motiv poate fi teribilismul ,dorinta de afirmare in fata unui nou grup de prieteni sau chiar presiunea consumatorilor din jur .

Consumul de droguri este incitant incitant sau provocator.Unii sunt tentati sa infrunte riscurile fara a se gandi la cuvantul "PERICOL" sau "MOARTE"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu